De 3 generationer

Amanda by Winther består af Amanda og hendes familie. Amanda fra ´89 har haft firmaet siden 2011. Hun er mor til sine to døtre, Wilma fra 2014 og Saga fra 2017 og så er hun gift med Rasmus.

Amandas passion med firmaet har hun fra sin mor, Vibeke som lever og ånder for mode, håndværk og design. Vibeke og Amanda er designer bag alt hvad der bliver syet, strikket og produceret af smykker. Varer der ikke er håndlavet bliver nøje udvalgt, så de passer til universet. 

Amanda by Winther har altid gået meget op i god kundeservice, og har altid været rundt på forskellige kunstmesser, livsstilsmesser, julemarkeder, haft pop-up shops i Tivoli og to butikker.

For Amanda betyder familien alt, og derfor har Wilma og Saga altid været en stor del af hende virksomhed, de har været med på rigtig mange messer, og har haft fast base i de to butikker familien har drevet. 

   

Pigerne har begge været med fra de var ganske små, og efter de er kommet, er der også begyndt at komme udvalg til børn ind i Amanda by Winther. 

Wilma lærte hurtigt at dele visitkort ud og snakker allerede nu om at hun gerne vil være designer som mor og mormor.

Teamet bag Amanda by Winther står altid klar til at svare på spørgsmål, så hvis du har noget du ønsker at vide, eller noget vi kan hjælpe med kan du altid sende en mail til Amandabywinther@hotmail.com eller kontakte os på SMS på tlf. 50414989. 

Med kærlighed fra de 3 generationer <3 

Amanda