Velkommen til mit nye farverige univers

Åbning af webshop -

Velkommen til mit nye farverige univers

Velkommen ind i varmen hos Amanda by Winther – en ny online verden af kreativitet, farver og fantasi.

Min kærlighed til kreativiteten er stadigt voksende, og jeg er så lykkelig over, at den nu kan sprede sig til en webshop. Du har måske mødt min mor eller mig på diverse livsstilsmesser rundt omkring i landet, som vi flittigt har besøgt igennem 10 år. Vi elsker mødet med jer kunder, og vi sætter mere end noget andet pris på den personlige kontakt. Derfor fortsætter vi med at besøge landets messer, men giver jer samtidig mulighed for at kunne bestille varer fra vores nye site. 

Amanda by Winther er et farverigt og fantasifuldt univers, hvor hvert enkelt smykke, accessory og unika item er skabt med passion for detaljen og det personlige udtryk. Vi tror på, at personlighed afspejles ved stil og udtryk, og den tankegang er med i alt hvad vi designer og får produceret. Jeg elsker, når jeg kan mærke sjæl i de materialer jeg arbejder med, og alle mine designs er særligt udvalgte og bearbejdet med stor kærlighed. Jeg designer efter min egen mavefornemmelse, og ikke nødvendigvis efter hvad moden dikterer. Dog følger vi nutidens trends, og har hele tiden øje for, hvad der dikterer modebilledet. Men først og fremmest designer vi med hjertet og har hele tiden os selv med i alt hvad vi designer og producerer.

Vi er stolte af vores arbejde, og mest af alt så er vi dybt taknemmelige for at vores hobby har kunne blomstre til en forretning. Vi leverer eksklusive produkter af høj kvalitet til rimelige priser, og nogle produkter er 100 % håndlavede af Amanda by Winther. Vi har ofte fået henvendelser vdr. personlige smykker o.l. og da arbejdet med dette fylder meget for mig og min forretning, vil jeg fortsætte med denne tætte kundekontakt. Har du et særligt ønske til et produkt, er du derfor mere end velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan designe dit unikke håndlavede item.

Hos Amanda by Winther er du sikret at få et unikt produkt af høj kvalitet, og vi bestræber os samtidig på, at være de bedste til online kundeservice.

Vi håber, at du vil tage et kig og drømme sammen med os i det farverige univers af smykker og eksklusive håndværk.

Med kærlighed fra de 3 generationer <3 

Amanda