Nedlukning af Tivoli

Nedlukning af Tivoli

Så skete det desværre at Tivoli måtte lukke ned pga. Covid-19!

Amanda by Winther har brugt de sidste dage på at lukke deres ellers så fine pop-up shop ned, og det har stor betydning for den lille virksomhed.

Vi giver ikke op, vi må være kreative og finde på noget andet. Vi har lavet nogle tiltag i Gladsaxe kommune med gratis fragt når Gladsaxe borgerne køber på webshoppen AmandabyWinther.com, hvor vi selv vil kører rundt med pakkerne, så alle kan nå at få julegaver undertræet.

Hvis man bestiller inden d. 22/12 kl. 12, søger vi for at pakken er bragt ud inden juleaften i Gladsaxe kommune.

Det er også muligt selv at kommer til Gladsaxe og hente sin pakke på Søborg Hovedgade 85.

Vi ved, at mange af vores kunder gerne vil se og rører vores produkter. Hvis man har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til at bestille over nettet, så sidder Amanda klar ved telefonen 50414989.

Det er også muligt, at mødes så du kan se produkterne inden du køber. 

Vi plejer, at sælge rigtig mange gaver til under træet, i Tivoli, hvilket ikke er muligt for os i år, men vi vil gøre hvad vi kan for at holde gang i lidt af vores julesalg her på webshoppen, og hjælper gerne der hvor vi kan. 

Vi ønsker jer alle en fantastisk jul og et godt nytår - og vi glæder os til at se alle vores kunder på livsstilsmesserne til foråret, når alt er blevet sig selv igen. 

Gode julegaver idéer: 

Uldsokker, Silketørklæde, håndlavede uldhue, lækre uldhandsker, håndlavede uldpandebånd. Se også alt vores fine julepynt